tisdag 17 november 2009

Regnig tisdag


Usch vilket tråkigt väder vi har nu varjedag. Man vill komma ut och promenera med Melvin men inte i regnrusket :-(
Igår åkte Lucas till sin pappa så när Peter kom hem från jobbet hämtade han upp oss när han skulle träna och släppte av oss hos min mamma och pappa. Känns skönt att inte bara vara hemma hela tiden.
På kvällen igår var Melvin vaken mellan 19-23.30.och faktiskt på bra humör hela tiden. Sen var han riktigt trött när vi la oss kl.24 allihopa. Han vaknade kl.4 och käkade men sen somnade han om och vaknade kl.9 igen. Så idag känner jag mej riktigt utvilad :-)
Imorse mös vi i soffan. Och efter att Melvin ätit kom hans första kaskad kräkning. Det kom över min rygg,mitt hår,soffan och mattan. Och efteråt såg han såå nöjd ut :-)
Bilden är tagen 3 minuter efter han kräkits..

3 kommentarer:

  1. Pappas kille, där så söt. Men var det nödvändigt att kräkas över Mamma så mycket? Vi håller tummarna på att det kommer sol i morgon

    SvaraRadera
  2. Gullunge ;-) .. tyvärr kräks dom över en när man minst anar det .. :-) .. men det är ju tur att dom är så söta ;-) Kramis Anna

    SvaraRadera
  3. Kom till faster Mellan ,20 grader varmt och sol! Martan kräktes aldrig som bebeis konstigt, har alltid undrat varför?

    SvaraRadera