fredag 6 november 2009

Lite knorrig idag

Isabelle och Melvin
Idag har Melvin vart lite kinkig och gnällig. Det är inte likt honom som annars aldrig gnäller. DEt finns massa olika möjliga orsaker till det ; han är snorig, han kan ha ont i magen, han kan vara övertrött då han sov lite dåligt inatt.. Han verkar dessutom ha mardrömmar.. kan 3 veckors bebisar ha mardrömmar??

han ser verkligen ut att ha det, han vaknar med ett ryck och gallskriker och ser rädd ut. :-( Idag har han mest velat äta tutte och vara i famnen. Det blir inte mycket gjort hemma då inte.. han har bara sovit typ 20 minuter i sträck.. Fast nu har han sovit lite längre så jag har hunnit sminka mej iallafall.. Hoppas hoppas att han inte vaknar på ett tag nu...

Lucas är här hemma nu över dagen i några timmar. Hans hand hade läkt lite dåligt och han hade missskött sitt gips så han har fått nytt gips och måste vara absolut blixtstilla i 24 timmar. Han har avverkat 2 filmer och käkat massa potatisbullar och 4 clementiner men snart blir han nog hämtad och ska hem till pappa igen. Då ska jag, Peter och Melvin åka till Haninge och köpa ett babygym till Melvin :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar