torsdag 29 april 2010

Nappar


Melvin har en ganska stor samling nappar. Detta trots att han inte använder napp. Men ingen kan ju klandra oss för att inte ha försökt. Det dumma är att dom alla säljs i 2-pack, så vill man testa en sort blir det onödigt dyrt. Melvin leker gärna med napparna och tuggar lite på dom men han förstår inte vitsen med dom. Gjorde ett nytt försök idag och kokade upp alla sen provade jag dom en efter en. Men inte heller denna gång nappade han på napparna ;)



6 kommentarer:

  1. lilla gulleplutt, du skall stoppa den i munnen inte bara leka med den.

    SvaraRadera
  2. hi hi hi som våran lilla Huggabugga.... Suger Melvin på tumme/fingrarna?? Det gör Hugo...Lång och ring ska det va!!! Det finns väl för å nackdelar med alla sätt :)

    SvaraRadera
  3. martio hade aldrig napp det är smidigare utan.....de somnar inte bättre för det! Det får bli nån annan rutin för att slappna av! Martino sög på "nenne" det gör han än förresten! Den sätter skräck på hela dagis,den är inte jättefräsch efter tre års tussande!

    SvaraRadera
  4. Mia: Näe, ingen tumme heller.. Han suger på mammas tuttar när han ska sova. Inte det mest ultimata om pappa oxå vill kunna natta någongång.

    Eva: haha.. kan tänka mej hur "fräsch" Nenne är ;-) Melvin använder som sagt mina tuttar..dom är inte heller särskilt fräscha efter 3 barns tuttande ;-)

    SvaraRadera
  5. Melvin har fler nappar än Ella, som är smått beroende av dem :)

    SvaraRadera
  6. Jag antar att du har försökt med något gott på nappen som tex bröstmjölk... Hur som helst kan de små liven då förstå att det här kan var gott. Lycka till

    SvaraRadera