lördag 10 april 2010

fredagskryssningen







Kryssningen igår blev så himla lyckad. Vi blev nio stycken som åkte: Jag, Melvin, Lucas, Isabelle, Anna, Elin, Maria, Elli och Mike. Barnen skötte sig galant. Dom hade kul hela dagen och mina stora hjälpte till superbra med Marias mindre barn. Melvin var glad hela dagen och vid buffe´n åt han en halv burk potatis/palsternacka och lekte medans vi andra åt oss proppmätta på lax,entrecote,potatisgratäng och bearnaisesås.. De stora barnen satt vid ett eget bord och hämtade sin mat själva. Tror Lucas fick i sig massa smarrigt ;-)
Melvin bajsade ner sig totalt efter maten. :-O Fick bada honom inne på toaletten. Tur att man alltid har med sig extrakläder. Maria var så nöjd med Isabelles hjälp och är dessutom hennes gudmor så hon tog med sig Isabelle in till tax freen och skämde bort henne lite. Hon fick välja en parfym och en klocka. Själv köpte jag legojeans och Björn Borg kallingar till Lucas, en esprit tröja och ett armband till mej. Melvin fick en Lundmyr body med "älskling" på bröstet. Köpte inte hem någon alkohol eller godis. Blir ju inget drickande alls hemma sålänge man ammar och godis vågar jag inte ha i skåpen..
Dagen blev som sagt superbra, över förväntan. :-)
Nu vet man ju att även Melvin sköter sig galant på havet.. han grät inte en enda gång..
Vill åka igen ;-)
Alla dessa bilder har Maria tagit. Jag fotade oxå men har inte hunnit föra över dom till datorn ännu..

3 kommentarer:

  1. Ser att ni hade det mysigt och kul. Tänk att Byggare Bob var med på samma kryssning. Kul för mammorna att träffa en sådan kille :-)
    Melvin verkar ha lärt sig att prutta med munnen under kryssningen

    SvaraRadera
  2. Det kanske vi mammor ska göra, åka på en kryssning tillsammans? :-)

    SvaraRadera
  3. jaa.. det vore en bra ide´juh :-)

    SvaraRadera