måndag 21 februari 2011

Första dagen på dagis

Melvin har nu klarat av sin första dag på förskolan. Måste väl säga att det faktiskt gick väldigt bra. På morgonen när vi kom lekte han mycket med bilar och körde dom på en rutschkana








Sen var det sångstund och fruktstund. Sen lunch.. Det blev isterband med potatis och han åt nog bara 3 tuggor och sen satt han mest och lekte med sitt vatten. Hällde det i tallriken och geggade runt.
Sen kom den stora prövningen, vilan. Melvin somnar ju alltid med sin nappflaska eftersom han inte tar napp. Den ena pedagogen tyckte inte att han skulle ha den på vilan så vi körde utan. Han var arg och lessen och skrek i 10 minuter. Jag fick lyfta upp honom i famnen och vagga honom tillslut och då somnade han på en gång :) sen sov han faktiskt i 1,5 timme




Sen var det mellanmål och då satt han fint på sin stol och åt en toast med ost och skinka och sa "mmmm" :) och han drack vatten vilket han inte brukar göra hemma.



Man får inte fota andras barn på dagis. Bara sitt eget så därför är det inga barn i närheten av Melvin på bilderna. Men Oliwer som också började idag kunde jag fota eftersom hans mamma var med.








Inte mycket bilder jag har att bjuda på tyvärr. Lovar att fota mer någon annan dag ;)
När vi kom hem idag var Melvin extra gosig och klappade mej och pussade mej flera gånger. Han fick leka och plaska lite i diskhon.. Det var riktigt kul för han älskar att leka med vatten :)




Nu sover han sött i sin säng efter denna långa och händelserika dag :)
Fortsättning följer imorgon ;)

1 kommentar:

  1. Det gick juh jätte bra första dagen, Hoppas nu att dag 2 går lika bra och du trivs. Puss puss söta killen

    SvaraRadera