torsdag 3 februari 2011

Förskolebesök

Idag besökte vi förskolan Fröet. Men det var på håret att vi skulle missa det. Melvin sov nämligen uruselt inatt med och vi gick upp kl.5.som tur var somnade han om klockan 7 och hann sova i 2 timmar innan jag väckte honom för förskolebesöket.
Ja, hur var det där då? Jo, det var med blandade känslor jag skrev in lillhjärtat där. Lokalerna var fina men allt var lite rörigt. Det är rätt nyöppnat och dom väntar på mera personal. Och just nu har det plötsligt börjat massa nya barn där. 5 nya förra veckan resulterade i mycket gråt och skrik. Men det bör hinna bli lugnare till den 21:a då det är meningen att Melvin ska börja. En annan liten kille Oliwer kommer att börja samma dag, han gick i samma föräldrargrupp som oss på bvc. Han är 3 månader yngre än Melvin så om han fixar detta med dagis borde även Melvin göra det ;)
Dom hade inga barnmatstolar utan mini bord med ministolar. Melvin tyckte det var superkul att klättra upp på bordet via stolarna och gjorde detta minst 50 ggr. Bredvid bordet fanns en marmorblommbänk vilket kändes lite farligt men jag ville inte påpeka detta första dagen.. Men dom borde flytta bordet 1 meter så att ifall dom ramlar iallafall slipper slå i den. Sen satt fröknarna oxå vid detta lågbord och skar frukt med vassa knivar som dom bara la ner på bordet imellanåt.. Kändes inte heller helt okej då dom var nära att få tag på knivarna flera ggr..
Och jag är livrädd att Melvin ska få lika stora äppelbitar som det bjöds på. Han har aldrig fått äpple så av mej så nu måste vi hem och öva på att tugga ordentligt ;)
Man låter som en hönsig mamma jag vet men herregud vi talar ju om lillhjärtat ;)
Men det går nog bra allting tillslut..



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar