torsdag 18 mars 2010

Barnvagnsmaffian på kulturhuset



Idag åkte jag och Melvin in till stan för att möta upp våra kompisar.Mirja med Silas, Eva med Nellie och Magdalena med Maxen. Vi åt lunch inne på kulturhuset där det finns ordentligt med plats för barnvagnar. Det var jättetrevlig.
Efteråt tog jag och Melvin tunnelbanan till Farsta och hälsade på mamma/mormor tills Peter slutade jobbet. Då åkte vi snabbt till Babyland i Haninge och köpte Vyssan lull tassar till Melvins spjälsäng, så att man kan gunga sängen lite. Förhoppningsvis ska det få honom att vilja sova där..

Det blev solskydd till bilen också och nya nappar igen. Hela nappen är mjuk och han sög faktiskt på den en stund nu när vi testade..så kanske den funkar.. hoppas :-)
Nu ska jag hämta upp lilleman ur badet där han sitter med pappa..

2 kommentarer:

  1. Hugo har vyssanlullfötter på sin säg och han gillar det skarpt!!! När han vaknartill så gungar/puttar vi bara lite på sängen så somnar han om (om vi har tur ;) )

    SvaraRadera
  2. Det låter bra :-) Hoppas det funkar så hos oss med. Melvin somnar i dagsläget bara med mitt bröst i munnen. Och han vaknar juh typ 7 ggr på nätterna :-O Skulle vara såå skönt ifall han kunde sova i sin säng någongång..

    SvaraRadera