måndag 14 december 2009

2 månaders kontroll


Idag var vi på bvc på 2 månaderskontroll med Melvin. Den lilla sötnosen växer så det knakar. Han väger nu 5900g och är 60,5cm lång. Så han följer sin kurva fint. Thorhildur på bvc är såå nöjd med honom :-) Läkaren fick vi träffa också. Och hon hade också bara bra att säga om vårat praktexemplar :-) Han följer bra med blicken och hade reflexer som man skulle. Stark i nacken var han också och hjärtat och höfterna var bra de med.

Efter besöket på bvc åkte Peter tillbaks till jobbet och jag blev kvar i Farsta med Melvin. Gick mest runt och tittade i affärerna. Köpte en tröja till Lucas som han får i julklapp sedan, trots att han inte direkt jublar av mjuka paket..

Sen gick jag och Melvin upp till mamma och stannade där i 3,5 timmar. Fikade och tittade på tv och gosade med Melvin. Peter hämtade oss sen och skjutsade oss hem innan han åkte tillbaka till Farsta för att träna. Nu har jag och Isa ätit middag och Melvin har sovit sedan kl.15 Trots att vi klätt på honom, åkt bil,flyttat honom från bil till vagn osv.. Men nu hör jag att han börjar vakna därute i vagnen.. måste ila..

Lägger upp en bild från imorse då Isa mös med Melvin innan skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar