måndag 17 maj 2010

Helgen som varit

I Lördags fyllde lillhjärtat 7 månader.. Helt otroligt vad tiden går fort..våran lilla bebis är snart stora killen. Detta firades med ett Gävle besök till Melvins farmor och farfar. Resan dit gick sådär då Melvin inte ville sitta fastspänd i sin bilstol. Han stirrade på mig och ville komma upp i famnen men då han såklart inte fick det sprutade tårarna och han gnällde i stort sett hela resan..
Bävar nu för hur våran resa till Göteborg om 3 veckor ska gå :-O Då det tar mycket längre tid att åka.. Ja,ja vi kom fram till Gävle tillslut och hade en supertrevlig dag. Vi grillade och fikade och Melvin sprang runt ute på altanen i sin gåstol i bara tröja och keps. Härligt med sol :-)
vi valde att åka hem på kvällen och den resan gick utmärkt. Han fick sin kvällsvälling i bilen och somnade som en stock och sov hela resan :-)




I söndags (igår alltså) hade vi en bilfri dag för ovanlighetensskull. Vi promenerade med Melvin till Farsta där vi åt lite lunch och matade Melvin och handlade lite mat. Sen gick vi till stora parkleken och gungade. Melvin äälskar att gunga. Sen promenerade vi hem. Skönt att röra på sig.
Hemma lagade vi god wok och söndagsmös. En riktigt härlig helg med värme och sol :-)

Bilderna är av någon anledning väldigt gryniga.. fattar inte vad det är för fel på kameran..?? ja,ja....

2 kommentarer:

  1. mellan har stil han,vilket pass upp! Vad ska ni göra i gtb?faster

    SvaraRadera
  2. Vi åker till Göteborg för Isas skull. Hon och hennes kompis ska gå på konsert med Green day på ullevi. Och då tänkte jag och Peter att vi kunde åka med så tjejerna kommer dit. Så bor vi på hotell en natt och äter gott och myser :-) Jag har aldrig vart i göteborg..

    SvaraRadera