onsdag 5 maj 2010

Frukt


Melvin gillar absolut inte frukt. Har provat allt. Skrapat banan och äpple och köpt frukt pureer. Har köpt olika gröter men så fort det är fruktsmak så grimaserar han illa. Men gröt med grönsaker går bra. Dock finns den gröten bara på burk. Det vore så bra och enkelt ifall han åt lite frukt, då skulle det vara lättare med mellanmål under dagen. Men att leka med fruken går bra iallafall ;)

6 kommentarer:

  1. martan åt banan men det har han slutat med,nu är det frukpuree det enda han äter! grönsaker äter han till och med passerade grönsaker med minipasta!När han kom hem från dagis idag hade han äppelbitar i förklädesfickan!?(på dagis har de en slags "uniform")

    SvaraRadera
  2. HI hi hi här e det nästan tvärt om =)
    Men en fråga: Hur mycket äter Melvin?? Hur många mål mat om dagen?? Ammar du eller?? välling??
    Jag tror att Hugo är HUNGRIG jämt.....

    SvaraRadera
  3. mango är sött prova, det gillade martan.(bäst färsk.)

    SvaraRadera
  4. Gröt med grönsaker.....mmmm låter ju jättegott =)
    Hälsar Severine och Vincent

    SvaraRadera
  5. Eva: vad gulligt att han smugglar frukt i sin uniform :-) Mango har vi oxå testat men han verkar inte gilla sött heller.. Samma med banan som oxå är sött..det grimaseras bara..

    Mia: Melvin äter tutte till frukost. Sen vid 12 tiden äter han en halv burk Hippmat, vid mellis blir det tutte, runt 17 tiden en halv burk mat igen och lite tutte, sen vid läggdax dricker han en flaska Muksu majsvälling (den på tetra) sen vill han äta tutte ca 4 ggr på natten oxå..

    Severine: Vad kul att du kikade in här :-) Vore skoj att ses med små killarna nån gång :-) Ja, gröten med grönsaker är faktiskt god, den är från Hipp den oxå :-)

    SvaraRadera
  6. Tack såmycket för att du delar med dig av era matvanor!!! Jag ska nog börja ge hugo lite middag också!!! Tick taca!!!

    SvaraRadera