söndag 9 maj 2010

Helgen som varit




Har vart lite dålig på att blogga senaste dagarna.. ska skärpa mej ;-)
I fredags åkte jag och Melvin till globen och träffade Cissi och lilla Emma för en trevlig lunch. Emma och Melvin är lika gamla och det är kul att jämföra lite. Emma satt sött och bläddrade i Melvins bok i sin vagn medans Melvin var mera "grabbig" och vild och hade sina händer överallt när vi skulle äta. Han har otroligt långa armar.. Köpte en söt apbody till Melvin och hans första keps i globen.. Han är såå söt i kepsen :-)

I lördags var vi och handlade lite i farsta centrum och tog också en fika hemma hos min mamma. På kvällen lagade vi god mat och mös framför tv:n. Vi började titta på den gamla klassikern "G-som i gemenskap" Men efter halva filmen stängde vi av den för jag tyckte inte det var en bra film för Lucas. Istället fick han kolla på ett inspelat avsnitt av "Little Einsteins" haha.. vilken kontrast till filmen innan..

Så idag har vi varit på Ikea och köpt lite små skålar till Melvin att äta ur och lite annat smått. Melvin åt sin lunch på Ikea medan vi fikade. Han åt upp nästan hela burken våran duktiga kille :-) Sen åkte vi till Babyland och införskaffade en ny bilbarnstol till Melvin. En Britax Hi way blev det. Fast vi ville ha en grå och dom hade bara röda kvar så vi får vänta på våran ett tag. En ny kul leksak fick Melvin också. En insekt med sugkopp under. Den var dyr 199:- men Melvin ville ha den så det var bara för pappa att betala ;-)
Bilderna är från idag då han sitter med sin nya leksak.

3 kommentarer:

  1. jojo mellan väljer sina leksaker!han kan inte ha bilbarnstol 0- 13 kilo när han kommer till faster jag har en annan för upp till 18 kilo räcker det!?hihi!den är inte elegant efter martans oömma användning men den duger nog!

    SvaraRadera
  2. Det får vi hoppas annars blir det faster som får en Melvin i knät;-) Det löser sig nog

    SvaraRadera
  3. bättre krockkudde än faster kan inte mellan få,finns några lager isolering......

    SvaraRadera