torsdag 14 januari 2010

Vaccinering och 3-månaders kontroll


Idag var vi på bvc för Melvins 3-månaderskontroll. Den innebar även vaccinering.. 2 sprutor dessutom, en i vardera lår på våran lilla sötkorv :-O Vaccinet var mot : krupp, stelkramp, kikhosta, barnförlamning, hjärnhinneinflammation och öron-lunginflammation. Melvin var såå himla duktig. Han sa knappt något efter första sprutan..pratade bara lite upprört och efter andra sprutan skrev han i max 15 sekunder och sedan var han glad igen :-) Hoppas, hoppas att han klarar sig ifrån smärta och feber ikväll och natt nu bara. Tydligen ska man unvika att ge alvedon om det gåt för det kan visst försämra effekten av vaccinet.
Han växer så det knakar oxå lillhjärtat. Nu väger han 7160g och är 64cm lång. Thorhildur på bvc undrade vad jag hade i min bröstmjölk egentligen ;-)
Melvin sover nu ännu sött i bilstolen sedan vi kom hem.. hoppas nu att han som sagt att han inte får ont när han vaknar. Imorgon ska vi till Solna på mamma/bebisfika :-)

1 kommentar:

  1. Pappa var oxå med på BVC, detta nämns det inget om :-) Var ett bra stöd för sonen. Jag håller oxå tummarna att han inte kommer att må dåligt eller har ont efter. Pussar på dig gubben min

    SvaraRadera