lördag 16 januari 2010

En "lugn" Lördag

Idag tänkte vi ha en lugn och skön mys lördag. En promenad var planerna men sen började ungarna prata om bio och någonstans där blev inte lördagen längre lugn :-O
Vi tog oss in till Heron city allihopa med planer att vi ändå skulle promenera runt kungenskurva medan Isabelle och Lucas gick på bio men näe.. läget blev mer eller mindre kaotiskt när vi kom fram. Mycket folk,fulla hissar, långa köer, hungriga barn,skulle hinna köpa biljetter,kortet funka inte i apparaten, hinna köpa godis, äta lunch, fick fel lunch, byta lunch,gå på toa.. allt inom 35 minuter.... STRESS...
Tillslut kom iallafall de stora barnen in på sin bio "Alvin och tjejerna" och jag,Peter och Melvin slog oss ner och pustade ut på närmsta resturang. Vi käkade wok, gott.. (barnen åt Mac donalds innan bion samtidigt som vi köpte godis åt dom)
Sen gick vi in på Mio och kikade runt. Vi har 1000:- i presentkort att spendera där men hittar inget speciellt vi vill ha där egentligen. Vi tog en kaffe och amningspaus inne på Waynes coffe också tills bion var slut och därmed även lugnet... ;-)
När vi kom hem tittade vi på klassikern karate kid tillsammans och käkade grönsaker och dip. Så avslutet på denna lite hysteriska lördag blev iallafall trevlig :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar