söndag 18 juli 2010

Ny vagn


Kan börja med att tala om att Melvin är frisk igen.
Förmodligen hade han feber pågrund av de tre nya tänderna som sprack igenom samtidigt. Såå skönt att han mår bra igen :-)


Vi sålde Melvins vagn i fredags. Den hade lite för dåligt sittläge och vi ville ha en mindre vagn. Vi fick 2800:- för den gamla så man förlorade en hel del.. Den kostade 5800:- ny.
Igår åkte vi så in till Babyland för att kolla på ny vagn och det lutade åt en Brio Spin med svängbara hjul i fram. Men så när vi kom dit började vi kika på en Teutonia Timmy vi fått tips om. Den är inte alls lika snygg och cool som brio spinnen men verkade så mycket skönare och mer genomtänkt. Den har en stor sufflett och helt plant liggläge. Det enda tråkiga var att den inte ser så kul ut och att den har stora fasta hjul och att den inte finns i några roliga färger.
Men denna gång fick funktion gå före utseende. Vi valde en brun igen, som den gamla för de andra 2 färgerna dom hade var ännu tristare.
Så nu är vi alltså ägare till en Teutonia Timmy lite oväntat faktiskt.
Men vi har funderat lite om vi valde rätt.. för när vi kom ut till bilen med vagnen insåg vi också att den inte var mycket mindre än våran förra vagn. Till och med lite längre är den :-O
Ja,ja.. nu har vi valt.. Det är ju inte värre än att man byter vagn lite senare ifall vi längtar för mycket efter svänghjul och en lite mindre vagn..
(Dvs Brio spin)

Brio spin med sina tuffa färger

1 kommentar:

  1. Hej! Jag tycker att Timmyn är superliten! Vilker ni in fotdelen och handtaget när ni viker vagnen? :) Kram

    SvaraRadera