söndag 4 juli 2010

Härlig helg

Jisses vad varmt vi fått det nu :-) Underbart..
Denna helg har vart supernice från början till slut.
I går (Lördag) fick vi besök av Melvins farmor och farfar som bor i Gävle. Så vi träffar inte dom varje dag men ändå ganska ofta. Som tur var så kan de se Melvin via web camera några gånger i veckan iallafall :-)
Men igår var dom här live som sagt. Dom hade med sig fina kläder till Melvin, både t-shirt, piketröja, shorts och ett fint set från Villervalla. Tack snälla farmor och farfar :-)
Vi gick till stranden med dom, där solade vi och fikade. Lillhjärtat satt på sin filt under ett paraply och lekte. Lucas badade hela tiden som vanligt.
Sen åt vi middag tillsammans innan dom åkte hem igen.




Idag har vi vart inne i stan på Redbull flugtag, en tävling där lag ställer upp med olika byggen som de ska lyckas flyga en bit över strömmen med. Det var sjukt mycket folk och en sån tryckande hetta så vi stannade bara och såg de första 10 som tävlade. Sen blev det lunch på Max och ett besök på stora Br butiken på Hamngatan.


Vaktparaden kom spatserande plötsligt också.



Joo, tidigare imorse vinkade jag av Isabelle också föresten. Hon åkte till Skottland på språkresa och ska vara borta i 2 veckor. Hon kommer nog att få superkul. Det känns lite konstigt för vi har aldrig vart ifrån varandra så länge förut.

Så imorgon blir det bara jag och sönerna hemma så vi ska gå och bada innan stor sonen ska hem till sin pappa.

1 kommentar:

  1. Mycket trevlig helg, Melvin skötte sig som vanligt...puss lilla gubben

    SvaraRadera