söndag 8 augusti 2010

Sardinien

Nu är vi hemma i Svedala igen. Vi kom hem i onsdags från Italien. Det var en helt fantastisk vecka med strålande sol och värme. Ångrar så mycket att vi inte bokade några dagar till för 1 vecka går ju såå fort.
Det gick jättebra att resa med Melvin. Flygresan till Alghero tar bara cirka 3 timmar och han sov ganska länge både dit och sen hem.
Vi bodde hos Peters syster Eva, hennes man Massimo och deras son Martino. Melvins kusin :-) Det blev bad nästan varjedag och lite shopping också. Väskor,skor och kläder kan man fynda..
Melvin älskar att bada.. Eva hade köpt en liten uppblåsbar pol som han kunde bada i under parasollet på stranden. Men han badade även mycket direkt i havet. Tur vi hade köpt solskyddsbadkläder åt honom för solen var jättstark.
Vi var ganska bruna när vi kom hem men dessvärre kom vi ju nu hem till regn och rusk så man tappar ju all färg fort :-(

Melvin har nu fått 5 tänder på kort tid så han har varit lite kinkig stundtals men skötte sig ändå bra hela tiden. Vi köpte en tandsalva för bebisar i Italien. En bedövningssalva som faktiskt hjälper när tandköttet värker. Synd att den inte finns att köpa här i Sverige då jag vet flera som har det jobbigt med sina små som har ont..

Längtar redan till nästa sommar för då vill jag åka till Sardinien igen.. och stanna lite längre och ha med mej Isabelle och Lucas också.. Så det är bara att börja spara redan nu. För åker vi alla kan vi ju inte bo hos Eva för då blir det för trångt. Så då blir det till att hyra både bostad och bil..

Nu ska jag försöka få lilleman i säng.. Han vaknade för en stund sedan och ville inte somna om..
Vill passa på att tacka dej Eva igen för en kanon vecka... tack såå mycket!! :-)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar